A laktáz egy hagyományos enzim, mely a legtöbb emberben a vékonybél nyálkahártyasejtjeiben megtalálható. A laktóz, vagy más néven a tejcukor megemésztéséhez elengedhetetlen. A tejfogyasztás különböző emésztési zavarokat okozhat, ha hiányzik a laktóz bontó enzim vagy a termelődése nem megfelelően működik.
A laktáz enzim kapszula hatóanyaga túljutva a gyomor savas közegén, a vékonybélben képes hatásosan pótolni a vékonybél laktáz-termelését. A laktáz enzimet étkezés előtt pótolva (elfogyasztva), a tejcukor tartalmú ételek fogyaszthatók.
1 Sanct Bernhard Laktáz Enzim kapszula 6000 FCCU laktáz enzimet tartalmaz.
ADAGOLÁS:
Napi 3x1 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.
150 db kapszula |
3 kapszula/nap |
50 napi adag |
FIGYELMEZTETÉS:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
ÖSSZETEVŐK:
magnézium-karbonát, zselatin (kapszulahéj), laktáz, töltőanyag (maltodextrin), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)
Hatóanyagok |
3 kapszula |
NRV*% |
Laktáz enzim |
18000mg |
** |
NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.